|
Måndag - Stekt fisk med kall örtsås och kokt potatis
- Viltskavsgryta med potatismos
- Bön och linsgryta med kokt potatis (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Tisdag - Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
- Ört- och vitlöksbrässerad kyckling med ris
- Indisk blomkålscurry med ris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Onsdag - Kålpudding med gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt
- Pasta carbonara
- Levergryta med bacon, champinjoner och lök samt kokt potatis och lingonsylt
- Zuccini fritters med bakad tomat och citruscreme (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Torsdag - Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor med egengjord sylt & vispad grädde
- Färsbiff, pepparsås och stekt potatis
- Tomat och lökpaj med stekta grönsaker (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Fredag - Wallenbergars med potatismos och skirat smör samt gröna ärtor och lingonsylt
- Fiskgratäng med sparris och dill samt kokt potatis
- Pankopanerad aubergine med aioli samt kokt potatis (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
|