|
Måndag - Fiskgryta med räkor och fänkål, aioli serveras med dillslungad potatis
- Fläskytterfilé med ädelostsås serveras med hasselbackspotatis
- Vegetarisk lasagne med aioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag - Fiskpiccata med tomatsås serveras med buljongkokt ris
- Kycklinglasagne med västerbottensost
- Vegetarisk lasagne med aioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag - Smörbakad fiskfilé med romsås serveras med kokt potatis
- Ost- & baconfylld köttfärslimpa med gräddsås, lingon och stekt potatis
- Vitlöksstekt oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag - Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Fiskgratäng med sambal oelek serveras med potatispuré
- Vitlöksstekt kycklingfilé, citron- & timjandressing, rostad potatis
- Vitlöksstekt oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag - Dalasalens filébuffé, fläskfilé, kycklingfilé och laxfilé med kantarellsås, rostad klyftpotatis, dillhollandaise och fetaostcrème
- Chilibakad Quornfilé
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
|